Grindvloer Trap

Grindvloer Trap

Grindvloer Trap

U leest het goed, grindvloer op de trap, dit is een uitstekende optie. De vloer, samengesteld uit grindsteentjes die regelrecht uit de natuur zijn gewonnen. Ze zijn in diverse maten gesneden, dus u kunt zelf kiezen hoe grof of fijn u deze steentjes wilt bij de aanschaf.

De Grindvloer bestaat uit natuurlijke materialen en is goed schoon te maken.

Het is een combinatie van hars en uiteraard grind die u op twee manieren kunt bestellen. Allereerst is er de open vloer, waarbij de steentjes de toplaag vormen. U hoeft niet bang te zijn voor scherpe of ongelijke stenen, het is allemaal afgerond op de juiste manier. Uiteraard is er dan wel sprake van poriën, waarin stof en vuil kan verdwijnen. Echter, met de stofzuiger is dit uitstekend weer te verwijderen. Doordat het reliëf zichtbaar is, is het vuil lang niet altijd zichtbaar, op de trap kan dit een groot voordeel zijn!

De specifieke eigenschappen van deze vloer, het is hard, maar toch aangenaam en gemakkelijk schoon te maken maakt dat de  vloer een uitkomst is voor mensen met allergieën, astma of cara.

Vandaar dat de grindvloer geschikt is voor allerlei trappen. De trap in de huiskamer, een buitentrap en niet te vergeten, de trap in publieke ruimtes. Juist voor publieke ruimtes is de keuze voor grindvloer op de trap de correcte keuze, om verschillende redenen.

Grindvloer-Trap

Een is al genoemd, het is eenvoudig te reinigen en bovendien is vuil niet gemakkelijk zichtbaar. De stofzuiger helpt al een heel eind en een enkele keer kan het met water, bijv. met de hoge druk spuit.

Gezien de materialen waaruit deze vloer is samengesteld, is deze zo goed als slijtvast. Dit is precies wat de trap nodig heeft, omdat deze intens veel gebruikt wordt. Met matten, tapijt of andere slijten snel door, zeker bij openbaar gebruik. Bij houten treden is het stof duidelijk zichtbaar.

Nog een onnoemelijk groot voordeel is dat er geen spoortje van gladheid is. De bovenkant is netjes afgerond maar desondanks niet glad, integendeel. Zelfs al, dan zijn de steentjes nog beter beschermd en zijn er geen poriën dus reinigen is nog gemakkelijker, dan hoeft u ook geen zorgen te hebben over eventueel slipgevaar.

Qua kleuren en vormen is de vloer uitermate flexibel. U kunt het helemaal zelf in vullen! Zo wordt de trap een prachtig onderdeel van het geheel, een stabiele factor in de ruimte. Soms is de trap een lelijke stoorzender in het huis of gebouw. Met de grindvloer heeft u gegarandeerd een trap die niet alleen degelijk en praktisch is bekleed, maar ook heel mooi en authentiek. Maak van de stoorzender de blikvanger door de grindvloer erop te laten installeren!

Wij zorgen voor de professionele installatie en bovendien een reparatieset en ruime garantie.

U leest het, er zijn vele goede redenen om voor de grindvloer te kiezen als het gaat om de (openbare) trap. Mooi en netjes die gegarandeerd vele jaren mee zal gaan. Voor informatie, een gratis offerte, bel, mail of bezoek onze winkel.