Grindvloer Binnen

Grindvloer-Binnen

Grindvloer Binnen

De Grindvloer binnen? Jazeker, dat is een mogelijkheid om een mooie, praktische en hygiënische vloer aan te schaffen, die ook nog eens vele jaren mee gaat.

Als u de grindvloer voor binnen overweegt, wat denkt u dan? Lastig, hard, koud, gevaarlijk met vallen? Of denkt u aan de schoonmaak?

Wat u ook denkt of overweegt als het gaat om de Grindvloer, zet al uw associaties even in de ijskast en laat dit artikel op u inwerken.

De grindvloer binnen waar het juist een prachtige aanvulling of ondersteuning is van het interieur. Elke ruimte leeft ervan op!

In de woonkamer kunt u kiezen voor de Grindvloer, er zijn zoveel diverse kleuren dat er vast een voor u bijzit. Een kleur die matcht met de rest van de inrichting. Of als u een nieuw in te richten kamer heeft en juist de vloer heel neutraal wilt laten of in een specifieke kleur. U bent de regisseur als het gaat om de grindvloer. U kunt kiezen voor diverse structuren zoals grof en fijn gesteente en of u het laat sealen. Een grindvloer straalt natuur uit, maar dit wordt niet minder.

Grindvloer Binnen

Schoonmaken is geen enkel probleem. Bij de open vloer kunt u stofzuigen, de poriën eveneens en slechts een enkele keer hoeft het met water en al gereinigd te worden. Hiervoor zijn machines te huur of te koop.

De vloer is niet gevoelig voor krassen etc. dus iedereen kan in de woonkamer lekker z’n gang gaan, de kinderen ook. Mocht u het toch te hard of te koud vinden, dan zijn er nog twee extra mogelijkheden: vloerverwarming en ook sealing. De vloerverwarming maakt het uitermate aangenaam en door de extra laag van kunsthars is er geen sprake van poriën en hoewel het egaal is, is het niet glad.

De laatstgenoemde mogelijkheid, de sealing, maakt dat deze vloer werkelijk overal een plaats kan krijgen. Met de laag is de vloer ondoordringbaar voor vloeistoffen. Waarom niet in de badkamer in plaats van de koude, harde en gladde tegels?

Zeker als u voor een sfeervolle kleur kiest kan deze vloer uiteraard in de slaapkamer of een andere meer persoonlijke ruimte. Geef uw eigen kleur aan, zodat het ook een stukje van uzelf wordt.

Zelfs op de trap is het mogelijk, een welkome vloer omdat het niet gevoelig is voor slijtage en bovendien een stevige ondergrond is. Een mooie en veilige trap voor iedereen!

De open grindvloer, of zelfs gesealed kan een uitstekende bodem zijn voor uw schuur, garage of tuinhuis. Alles kan erop geplaatst worden zonder schade of blijvende vervuiling.

Uiteraard is deze vloer volkomen geschikt voor publieke ruimtes. De hal van uw kantoor, school, instelling, bibliotheek, het is een vloer waar iedereen over kan lopen zonder schade of slijtage te veroorzaken. Bovendient verdwijnt het vuil en stof in de poriën zodat het zichtbaar is, terwijl stofzuigen, zeker met een professionele stofzuiger, alles weer wordt verwijderd.

Nogmaals, er is altijd vloerverwarming mogelijk. Hopelijk heeft dit u geholpen tot nieuwe inzichten als het gaat om de Grindvloer binnen. Indien u nog meer informatie wilt, wij staan voor u klaar.