Grindvloer Badkamer

Grindvloer Badkamer

Grindvloer Badkamer

De Grindvloer lijkt als optie voor de badkamer wellicht ongewoon, desondanks is het een uitstekende keuze!

De meeste badkamers zijn belegd met tegels en/of vinyl. Echter, de grindvloer kan een hele verfrissende toevoeging zijn op het oude assortiment als het gaat om de bedekking van de badkamervloer. Tegels zijn mooi en netjes maar ondanks de behandeling vaak nog (te) glad en vooral koud. Vinyl is eveneens koud, kan glad zijn en is erg gevoelig voor slijtage en beschadigingen. Bovendien is het niet zo glad dat het gemakkelijk te reinigen is.

Met de grindvloer kan dit alles heel anders worden. Vanwege de combinatie van hars en stenen is de vloer letterlijke en figuurlijk rotsvast. Het hars wordt pas vloeibaar bij een temperatuur van 100 graden, dus warm water kan niets veranderen aan de stevige eigenschappen. De hars wordt altijd gebruikt om zaken te beschermen, het is om die reden aan verf en vernis toegevoegd.

De gebruikelijke grindvloer die open is, is niet geschikt voor de badkamer, vocht kan doordringen door de poriën en dit kan ongezonde situaties opleveren.

Vloeren zijn vaak óf mooi of praktisch, maar zelden allebei. Het bijzondere van de grindvloer is dat deze twee zaken gecombineerd worden. Het zal een stuk aangenamer zijn met blote voeten in de badkamer en bovendien nog veiliger ook.

Grindvloer Badkamer

Daarom wordt aanbevolen, indien u de grindvloer in de badkamer wenst, deze gelijk te laten ‘sealen’. Zo wordt er een transparante laag over het grind geïnstalleerd, die de poriën tussen de steentjes opvult en tevens de steentjes beschermd tegen schade. Door de sealing is de vloer gegarandeerd dicht voor alle vloeistoffen, dikke of dunne, dat maakt niet uit. Het is zeer eenvoudig te stofzuigen en natuurlijk ook te dweilen. De vloer kan al het vocht aan, daarom is het tevens een zeer hygiënok isch, iets wat van groot belang is in de badkamer.

De gesealde badkamer grindvloer is daarom niet alleen geschikt voor uw privé badkamer in de woning, maar ook voor een professionele badkamer. Een instelling, camping, kampeerhuis voor groepen is deze vloer geschikt voor de rij met douchecellen. Juist vanwege het feit dat deze vloer zo hygiënisch is, niet gevoelig voor schade zodat er zorgeloos over gelopen, gereden en zelfs geschoven kan wordne, is deze overal geschikt. Hieraan voegen we nog toe dat er geen gevaar is voor uitglijden, omdat de bovenkant geen spoortje gladheid vertoont, zelfs niet als het nat is.

Hoe dan ook, de keus voor de grindkorrels en niet tevergeten de kleur laten we uiteraard aan u over.

Voor alle andere informatie en gratis offertes kunt u bij ons terecht. Onze website en showroom geven duidelijk weer wat u zoekt. Laat u inspireren door de vele kleuren en de vele mogelijkheden van deze vloer. Uw badkamer kan zelfs ruimer lijken als u voor een lichte kleur kiest.

De badkamer is voor iedereen, van kinderen tot en met ouderen. Iedereen verdient een mooie, hygiënische en veilige vloer. Zo wordt het bezoek aan de badkamer een stuk aangenamer! Ga voor de gesealde grindvloer voor de badkamer!